Informatii utile clienti: (0754) 01.55.96

Oferte speciale

Transport gratuit

1. DEFINITII

Acord privind termenii si conditiile (denumit in continuare "Acord") de utilizare a serviciilor si produselor (denumite in continuare "Produse si Servicii") oferite de SC MARIA SWEETS COMPANY SRL prin site-ul web de la adresa http://www.mariasweets.ro (denumit in continuare "Site").

Vanzator - societatea comerciala MARIA SWEETS COMPANY SRL, avand sediul social in Str Bechetului, nr 66, PREAJBA, DOLJ.

Orice persoana care intra pe Site, fara sa isi faca cont pe Site o vom denumi in continuare "Vizitator".

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Atunci cand accesati sau utilizati Siteul sau Serviciile, sunteti de acord si acceptati in totalitate prevederile prezentul Acord.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Doar persoanele care au cel putin 18 ani impliniti pot deveni Cumparatori. Prin inregistrarea pe Site, certificati faptul ca aveti minim 18 ani impliniti. Aceasta conditie de varsta minima este necesara pentru asigurarea de faptul ca acestia au capacitatea si autoritatea de a respecta prezentul Acord.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. O comanda neconfirmata nu are valoarea unui Contract.

3. OBLIGATIILE VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Produsele si Serviciile care indepline cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila;

c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor legate de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea MARIA SWEETS COMPANY SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

5. FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in factura proforma transmisa Cumparatorului. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

6. RASPUNDERE

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indepline oricare din obligatiile contractuale.

Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de Site. De asemenea, Siteul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

7. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui Site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre MARIA SWEETS COMPANY SRL. Scopul colectarii datelor este: crearea unui cont activ pentru utilizarea serviciilor de promovare, publicitate online, reclama, marketing.

Orice Vizitator sau Cumparator care trimite date sau informatii cu caracter personal catre MARIA SWEETS COMPANY SRL si manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct.

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

8. SECURITATEA DATELOR

MARIA SWEETS COMPANY SRL va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul dvs de client. Aceste informatii nu vor fi transmite sub nici o forma sau motiv unei terte parti. Ne rezervam dreptul de a trimite newslettere cu informatii comerciale despre produsele si serviciile noastre pe adresa de email trecuta in formularul de inregistrare pe site.

Accesul Cumparatorilor este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "deconectare" din contul dvs. din cadrul Siteului la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora.

Cumparatorilor li se cer mai multe informatii de identificare personala pentru a se inregistra pe Site: nume, prenume, adresa, o adresa de email proprie si valida.

Inregistrarea pe Site presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre MARIA SWEETS COMPANY SRL.

9. PRECIZARI LEGALE PRIVIND GARANTIILE SI LIMITAREA RASPUNDERII

MARIA SWEETS COMPANY SRL nu emite niciun fel de garanţie cu privire la acurateţea sau caracterul complet al oricărui conţinut, al oricărei informaţii, inclusiv pentru componentele software, documentele sau secţiunea de întrebări frecvente de pe acest site.

MARIA SWEETS COMPANY SRL nu îşi va asuma în niciun caz vreo răspundere pentru eventualele erori legate de informaţiile de pe acest site.

Toate materialele şi informaţiile de pe acest site pot fi modificate fără preaviz.